Fashionbloggers

Je ziet ze steeds vaker.
Broodmagere meisjes, verscholen in de bosjes in een rustiek parkje, gehuld in een  schaamteloos kort broekje, doorschijnend topje met glitterbh, op lieve sandaaltjes.
Of op Timberlands, want dat mag tegenwoordig weer.  De fashionbloggers.
Poserend in ongemakkelijke houdingen, zodat niet alleen de formidabele kledingkeuze belicht wordt, maar ook de bijpassende armband goed naar voren komt, tonen zij op een mooie locatie de kunst van het ‘s ochtends zelfstandig aankleden.

Vaak worden ze vergezeld door een verveeld vriendje met een camera, die foto’s van de dame in kwestie moet maken.
Gefrustreerd dat geen van deze kiekjes pikant genoeg is om in zijn privécollectie te eindigen, neemt hij op aanwijzing van het schaars geklede meisje voor de lens de matchende haarband scherp in beeld.
De wanhoop en het verlangen naar stiekeme, rauwe sex in tegen diezelfde boom is alom aanwezig, maar ja, die vlekken gaan zo moeilijk uit een designerrok.
Soms zie je ook gevallen voorbij komen waar twee vriendinnen samen  aan het werk zijn. De ene voor de camera, want zij is net wat hipper, knapper, dunner, en arroganter. De metgezel wordt, ondanks de belofte van eeuwige vriendschap, vriendelijk verzocht buiten beeld te blijven.
De jaloerse fotograaf neemt foto’s van haar modieuze vriendin, en krijgt met een beetje geluk wat tips van het model in spe. Als ze haar haren blondeert en die extra kilootjes ook kwijt raakt, is een duo-fashionshoot vast een keer een optie. Als figurant uiteraard.

Onze bloggers kennen als geen ander het belang van een fashionblog.
Iedere dag foto’s van jouw unieke outfit het internet op slingeren, evenals de duizenden unieke anderen dat doen.  Natuurlijk draagt jouw klasgenoot dezelfde hotpants, en heeft jouw zusje dat shirt van de H&M ook, maar zij hebben het gevoel er niet bij.
Zij zullen er nooit aan denken dat rokje met die schoenen te combineren, dus gelukkig nemen deze dames de verantwoordelijkheid op zich ons op de mogelijkheden te wijzen.

Lieve fashionbloggers, jullie zijn allemaal heel bijzonder en apart. Ik ben er van overtuigd dat op een dag, vroeg of laat, jullie ontdekt worden als model of stylist.
Ik vind het lovenswaardig dat jullie er iedere dag weer trots op zijn dat het aankleden  is gelukt, en deze prestatie steevast met de wereld delen.
Maar alsjeblieft, verwacht niet dat wanneer ik een schaarsgekleed broodmager meisje in de bosjes verscholen zie staan met een camera, ik hier geen perverse voorstelling bij heb.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *