Over Needsmorecoffee

Edoch! Eloquent! Etcetera!

Eindelijk een echte site voor wat schrijfsels en dingen, om lekker pretentieus mijn talenten tentoon te spreiden. Dit alles vergezeld van fijne retroplaatjes en ouderwetsche seksistische reclames.

Achter het alias Needsmorecoffee gaat de 35-jarige Marieke schuil, die er voornamelijk van houdt te schrijven wanneer het uitkomt.
De momenten waarop ik anderen met inspiratie om de oren kan slaan zijn echter zeer willekeurig, dus over het algemeen wordt er niet zo veel gemept.
Ik ben werkzaam en woonachtig en houd ook van hobby’s. De puberale fase ben ik inmiddels ontgroeid (lichamelijk). Mensen zeggen wel eens dat ik vreemd ben dus dat zal vast kloppen. Verder doe ik ook maar wat.

Wie weet bedenk ik nog eens een introductie die daadwerkelijk creatief genoeg is om u, lezer, een stevige literaire tik mee te verkopen. Tot die tijd maak ik mij er gemakkelijk van af met een foto waarop ik quasi-diepzinnig naar de camera staar, met zo’n leuk generiek Millennial-filtertje eroverheen. Dan lijkt het allemaal tenminste nog wat.

Afsluitend de meest treffende observatie ooit aan mij persoonlijk gericht:
“Marieke, wat jij zoal in je hoofd hebt zou in principe sowieso verboden moeten worden.” -Eloy-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *