Frustratie #5: Shuffle

Ondanks onze fantastische relatie, heeft mijn geliefde mp3-speler een paar kleine nadelen. De batterij gaat leeg, zijn geheugen is beperkt (al maken beide dingen weinig verschil met de gemiddelde man), maar het grootste minpunt is dat mijn Zennetje mij beter kent dan ik wil toegeven.

Zijn shuffle functie moet zijn uitgerust met de meest hoogwaardige A.I., want uit de ruim 700 nummers die ik dagelijks bij me draag weet Zen altijd de juiste te kiezen. Ik hoef maar te denken aan een bepaalde band, en 9 van de 10 keer weet Zen feilloos het nummer af te spelen wat ik bedoel.

En dat niet alleen, maar in groot contrast tot de meeste mannen kan Zen ook moeiteloos mijn gemoedstoestand lezen, en mij bestraffend met mijn neus op de feiten drukken.
Ik zal jullie niet gaan vervelen met eindeloze voorbeelden van muziek, waarvan de tekst exact aansluit bij de situatie, maar vrijwel elk nummer dat voorbij komt lijkt een dubbele betekenis te krijgen. Een leugendetector is er niets bij.

Dus, zie je me stuiterend op de fiets zitten, of met een kwaaie blik rondschuiven, ga er maar vanuit dat Zen gesproken heeft.

Ruim 30 uur aan pure liefde, in een zwart rubberen hoesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *